Wargroove ontvangt later dit jaar fysieke Deluxe Edition op PS4 & Nintendo Switch

Slijp je zwaard en vertrek richting het slagveld! Sold Out kondigt aan dat de turn-based strategy hit Wargroove dit najaar een fysieke release krijgt met een special Deluxe Edition.

Kies je Commander en voer oorlog tegen verschillende partijen; gebruik jouw ‘groove’ om de strijd strategisch naar jouw hand te zetten. Ontwerp en deel online je eigen maps, cutscenes en campaign-verhalen met de makkelijk te gebruiken en diepgaande customisation tools.

“Wargroove is een fantastische, veelgeprezen game die tot nu toe alleen als digitale download beschikbaar is geweest. We hebben daarom een speciale fysieke versie samengesteld waar fans om gevraagd hebben en later in 2019 beschikbaar is”, zei Sarah Hoeksma, Marketing Director bij Sold Out.

De fysieke Deluxe Edition is inclusief een set exclusieve stickers, en omkeerbare coversheet, een map poster, strategy manual en downloadbare soundtrack.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password