Warden’s Fury update voor Blade & Soul nu live – Trailer

NCSOFT heeft aangekondigd dat de nieuwste Blade & Soul-update, Warden’s Fury, nu live is in Europa en Noord-Amerika. Deze grote update van de MMORPG laat spelers wraak nemen voor de Hongmoon-clan via de geheel nieuwe Warden character class. Met een gigantisch zwaard in zijn handen heeft de Warden de kracht om stevige klappen te incasseren en die nadien dubbel en dik terug los te laten op zijn vijanden. Deze snel herstellende tank zal iedereen die in zijn weg staat verpletteren, zelfs ten koste van wat persoonlijk bloedvergieten.

Samen met de nieuwe character class, bevat de update Act 9 van de Epic Questline van Blade & Soul, die spelers op zoek laat gaan naar de waarheid achter een onverwachte verschijning die het volledige Realm in oorlog dreigt te storten. Ook beschikbaar in de update is de nieuwe Shadowmoor heroïsche dungeon voor 6 spelers die hen het laat opnemen tegen een ondode piratenkapitein en zijn met zeepokken bezette bemanning.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password