War Thunder staat vanavond in vuur en vlam

Gaijin Entertainment kondigt aan dat de Fire and Ice update voor de militaire online actie War Thunder al beschikbaar is voor spelers. Deze voegt Finse lucht- en grondvoertuigen toe (waaronder de beroemde BT-42 tank), tientallen andere tanks, schepen en vliegtuigen zoals de moderne Amerikaanse M1A2 SEP main battle tank met de TUSK kit, het legendarische Japanse slagschip Fuso, het nieuwste Russische luchtafweergeschut 2S38 “Derivatsia-PVO”, alsmede twee nieuwe maps – “Arctic” en “Rocky Canyon”. De eerste met vlammenwerpers uitgeruste tanks en boten debuteren ook in het spel. Tot slot zijn vliegtuigrompen nu voorzien van realistische volumetrische gaten, naast de lokale rook- en vuureffecten, en levert het raken van water nu een nieuw, bewerkt spateffect op.

De Britse Churchill Crocodile is een van de beroemdste vlammenwerper-tanks uit de geschiedenis. Hij is gebouwd op het ontwerp van de Mk.VII versie met een 75mm kanon en uitstekende bescherming, maar ook uitgerust met een vlammenwerper, die wordt gevoed door een brandstofaanhanger die achter de tank is bevestigd. Dankzij deze aanhanger heeft de Churchill Crocodile het grootste aantal vuurmengsel ladingen onder de tanks, en is tevens de langste tank in het spel. Ook debuteert in het spel de Amerikaanse vlammenwerperboot “Zippo”, gemaakt tijdens de Vietnamoorlog naar het ontwerp van de LCM(6) landingsvaartuigen. Vlammenwerpers, die zich aan de zijkant in de boeg bevinden, zullen een uitstekend hulpmiddel zijn bij gevechten van dichtbij. Spectaculaire branden in de jungle kunnen ook worden aangestoken door het Amerikaanse carrier-based A-1H Skyraider aanvalsvliegtuig dat napalmbommen in zijn arsenaal heeft. Deze drie voertuigmodellen zijn beschikbaar met de release van de Fire and Ice update als prijzen voor het nieuwe Battle Pass seizoen.

Vlammenwerpers zijn effectief in ongeveer dezelfde situaties als de napalmbommen die eerder in het spel werden gepresenteerd. De vlam veroorzaakt geen schade aan de bemanning van een zwaar gepantserd voertuig, maar lichte voertuigen zijn er uiterst kwetsbaar voor: het vuurmengsel zal de bemanning in de open cabine onmiddellijk vernietigen en de uitrusting in brand steken. Tankinstallaties vuren lange stralen vuur onder druk af in een vrijdragende baan, en die kunnen de vijand zelfs achter een kleine dekking bereiken. Bovendien worden de wielvoeringen van grondvoertuigen nu ontstoken door napalm, dus na het rijden door een brandende plas ziet de tank van de speler er erg hels uit.

Het slagschip Fuso kwam in 1915 in dienst van de Japanse keizerlijke marine, werd in het interbellum aanzienlijk gemoderniseerd en nam deel aan de Slag bij de Golf van Leyte, de grootste zeeslag van de Tweede Wereldoorlog. Die late versie van de Fuso is de versie die nu War Thunder heeft gehaald. Het belangrijkste kaliber van het schip is zes dubbele 14-inch kanonnen, gelijkmatig verdeeld over het hele dek van het schip. Goede richthoeken en niet minder goede ballistische eigenschappen van de Fuso stellen haar in staat de vijand kolossale schade toe te brengen.

De 2S38 “Derivatsia-PVO” is een luchtafweergeschutmodule met een 57mm kanon gemonteerd op een aangepast BMP-3 chassis. Het eerste prototype van de machine werd in 2018 gepresenteerd. De onbewoonde koepel bevat een automatische doelopsporing voor luchtdoelen, een laserafstandsmeter, een coaxiaal machinegeweer, een laserwaarschuwingssensor en een warmtebeeldcamera…. Met behulp van de APFSDS-kogels kan de 2S38 zelfs een tank aanpakken als die vanuit de flank binnenkomt.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password