War Thunder Mobile open beta testen is begonnen op Android toestellen

Gaijin Entertainment kondigt het begin aan van de open bètatests van het nieuwe online militaire actiespel War Thunder Mobile. Voorlopig is het spel alleen beschikbaar voor Android-toestellen en wordt het in APK-formaat gedistribueerd op de officiële website. In de komende maanden zal het ook worden uitgebracht op Google Play en op iOS-apparaten.
War Thunder Mobile neemt het belangrijkste over van War Thunder voor PC en consoles – grootschalige coöperatieve gevechten met legendarische grond-, zee- en luchtvoertuigen (zoals Il-2 grondaanvalsvliegtuigen uit de Tweede Wereldoorlog of Leopard-tanks uit de Koude Oorlog) die gebruikmaken van fysiek correcte vlucht- en schademodellen. Het uiterlijk en de technische specificaties van elke tank en elk vliegtuig zijn historisch accuraat, dus om de vijand effectief te vernietigen moeten spelers de interne architectuur van het voertuig, de locatie van belangrijke onderdelen en bemanningsleden en de indeling van de bepantsering bestuderen. Tegelijkertijd is de besturing van het spel handig en intuïtief, zodat iedereen snel aan War Thunder kan wennen en kan beginnen met winnen.

Het nieuwe spel richt zich op de meest interessante en bekende modellen van tanks, schepen en vliegtuigen uit alle tijdperken – en zelfs aan het begin van de open bèta zijn er al meer dan 200 eenheden, waaronder het slagschip Yamato, dat nog niet in het originele War Thunder is verschenen. Daarnaast zijn er onderzeeërs in zeeslagen, en andere content en mechanieken die uniek zijn voor War Thunder Mobile zijn mogelijk in de toekomst. Tot slot zal het progressiesysteem, dat speciaal voor War Thunder Mobile is gemaakt, spelers in staat stellen gemakkelijk uitrusting uit verschillende landen uit te proberen – zoals de legendarische Duitse Tiger II-tanks en moderne Amerikaanse gevechtsvoertuigen M3 Bradley, en na de komende updates zal het spel tanks uit de Abrams-familie bevatten.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com