War Thunder makers werken aan een nieuw spel voor PlayStation VR2

Gaijin Entertainment kondigt aan dat Aces of Thunder, een spin-off van de populaire militaire online actiegame War Thunder, in ontwikkeling is voor het PlayStation VR2-platform. Het zal uitsluitend gericht zijn op luchtgevechten en gedistribueerd worden op basis van een betaald model. Alle vliegtuigen die deel zouden uitmaken van dit spel of de toekomstige uitbreidingen zullen bij aankoop onmiddellijk beschikbaar zijn, en de spelers zullen cosmetische items kunnen toepassen om hun vliegtuigen aan te passen.

De PlayStation VR2-headset, met zijn hoogwaardige OLED-scherm met hoge resolutie, motion sensing en eye tracking, en nieuwe controllers met haptische feedback en touch sensing, zal spelers in staat stellen het gevoel van vliegen perfect te ervaren en volledig op te gaan in de rol van een gevechtsvliegtuigpiloot. Fysiek nauwkeurige vlieg- en schademodellen, afgeleid van de toonaangevende militaire actiesimulatie War Thunder, maken Aces of Thunder nog geloofwaardiger. Gevechten vinden uitsluitend plaats vanuit de cockpit en met volledige controle over alle vluchtsystemen. Daardoor zullen spelers de vliegtuigen bijna echt leren vliegen, letterlijk met hun handen.

Het spel zal in eerste instantie gericht zijn op de legendarische vliegtuigen uit de Tweede Wereldoorlog, zoals de Amerikaanse P-51 Mustang en de Britse Spitfire, terwijl de toekomstige uitbreidingen gevechtsvliegtuigen uit andere tijdperken zullen brengen. Alle spelmodi in Aces of Thunder zullen competitieve online gevechten bieden met andere virtuele piloten in verschillende formaten (team versus team, single duels, met aangepaste instellingen en meer).




De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password