War Hospital verschijnt begin 2024

NACON en Brave Lamb Studio hebben een nieuwe release-periode aangekondigd voor War Hospital. De game staat nu gepland voor een release aan het begin van 2024 voor  PlayStation®5, Xbox Series X|S en pc, terwijl de game eerder was gepland voor 26 oktober 2023. Hieronder legt de studio uit waarom de release is uitgesteld.
“Beste spelers,

Wanneer jullie ons al een tijdje volgen, weten jullie dat we alles op alles zetten om een werkelijk unieke game te maken. Omdat het in de game de bedoeling is om mensen te redden in plaats van te doden, biedt War Hospital een ander perspectief dan andere war strategy games. We willen de game zo diep en realistisch mogelijk maken, met respect voor het onderwerp van de game. Daarom biedt War Hospital uiteenlopende game-mechanics, inclusief management, strategy en role play. Vanwege de complexiteit van deze systemen, hebben we meer ontwikkeltijd nodig dat we eerder dachten om de juiste balans ertussen te vinden.

Om onze doelen met betrekking tot authenticiteit en kwaliteit te halen, hebben we besloten om onze ontwikkeltijd te verlengen en de release uit te stellen naar begin 2024. Met deze extra maanden kunnen we details verbeteren, een goede balans bereiken en meer bugs oplossen, zodat jullie straks een betere game kunnen spelen.

Hartelijk dank voor jullie begrip, geduld en support. 
Binnenkort komen we met meer nieuws over War Hospital

Het War Hospital-team.”

War Hospital is een unieke single-player management game waarin spelers ingrijpende keuzes moeten maken om te vorderen. De game speelt tijdens de Eerste Wereldoorlog en draait om het beheer van een veldhospitaal waarin gewonde soldaten verzorgd moeten worden. De speler stapt in de schoenen van majoor Henry Wells, en neemt de leiding over een Brits veldhospitaal in een fictief dorpje in het noorden van Frankrijk. War Hospital verschijnt begin 2024 voor PlayStation®5, Xbox Series X|S en pc.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password