War Hospital is voltooid en nu beschikbaar voor pre-orders!

NACON en Brave Lamb studio maken met plezier bekend dat War Hospital, de managementgame over een veldhospitaal in de Eerste Wereldoorlog, fase ‘gold’ heeft bereikt, oftewel is voltooid. De game is nu beschikbaar voor pre-orders op PlayStation 5 en Xbox Series X|S. De game is vanaf 11 januari 2024 verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.
Een authentieke oorlogsgame
De ontwikkeling van War Hospital is het resultaat van nauwgezette research, om spelers een realistische interpretatie van de Eerste Wereldoorlog te bieden. Nu de game de gold-fase heeft bereikt, is de game vrij van videogame-clichés, mede dankzij de samenwerking tussen Brave Lamb studio en London’s Imperial War Museum.

“In War Hospital wilden we de wanhoop en problemen weergeven die optraden bij veldhospitalen tijdens de Eerste Wereldoorlog – de overweldigende aantallen gewonden, de schaarsheid van goederen en de moeilijke beslissingen die dokters moesten maken. Spelers worden vaak gedwongen om te kiezen wie er zal leven of sterven, en of ze beslissingen maken uit compassie, of uit een streven naar efficiëntie,” zegt Jakub Kędzior, Lead Game Designer bij Brave Lamb.

10% korting tijdens de pre-order periode
Om het eind van de ontwikkelfase te vieren en toekomstige spelers voor hun vertrouwen te bedanken, krijgen spelers die de game pre-orderen vanaf vandaag 10% korting op War Hospital. Dit betekent dat de game voor consoles niet € 39,99 kost maar voor € 35,99 in je bezit kan komen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password