Wapens, levels en vijanden nóg groter en beter in The Surge 2

The Surge 2 komt naar PlayStation 4, Xbox One en PC op 24 september. Voor je met bijl en al terugkeert naar deze post-apocalyptische sci-fi wereld, leggen de ontwikkelaars van Deck13 de wereld, gevaren en veranderingen van The Surge 2 uit. De Dev Gameplay Walkthrough wordt ingesproken door Adam Hetenyi, Head of Game Design bij Deck13 Interactive. Zie de gigantische nieuwe levels, de terugkeer van de intense, brute combat naast gloednieuwe features als asynchrone multiplayer en drones.
Ook de verbeterde eindbazen van The Surge 2 worden getoond, in nieuwe gebieden met een verbluffende variatie tussen de hoge muren van Jericho City en de verschillende parkjes en buitenwijken. De nieuwe en verrijkte movesets gecombineerd met directioneel blokkeren naast het aanpassen van je personage, meer wapens, meer implants en meer armor sets; jouw personage wordt echt je eigen in The Surge 2.
Gamers die bij deelnemende winkels pre-orderen krijgen gratis de URBN Gear Pack DLC, inclusief een armor set, twee wapens, een drone, een module en een bonus online message icoon. The Surge 2 Limited Edition is nu ook beschikbaar om te pre-orderen inclusief een exclusieve lenticular cover, een stripboek van 8 pagina’s, een grote dubbelzijdige poster en drie litho’s.
The Surge 2 komt naar PlayStation 4, Xbox One en PC op 24 september 2019.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password