Wapengebaseerde Fighter Samurai Shodown nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch!

SNK en Deep Silver kondigen aan dat Samurai Shodown vanaf nu verkrijgbaar is de Nintendo Switch!

Sinds zijn oorsprong in 1993 heeft de Samurai Shodown-serie een nieuwe standaard gezet voor wapengebaseerde vechtspellen. Elf jaar na de laatste release, komt nu een gloednieuwe versie naar de Nintendo Switch!

Onverschrokken krijgers bestrijden elkaar in het Japan van de 18e eeuw

13 terugkerende personages krijgen gezelschap van 3 geheel nieuwe personages. Dit nieuwste deel speelt 1 jaar voor de gebeurtenissen van het  originele Samurai Shodown, en de spanningen lopen hoog op in het land van de rijzende zon!

Een game op het snijvlak van spanning en sensatie

Klassieke Samurai Shodown-elementen als de Rage Gauge, Lightning Blade en Super Special Moves keren terug! Voel je hart sneller slaan als je er bijna geweest bent, maar met een felle uithaal toch nog het tij weet te keren! Geniet van deze spannende vechtspelervaring op de Nintendo Switch!

Speel altijd en overal met de Nintendo Switch

Dankzij de tafelstijl van de Nintendo Switch kun je waar en wanneer je maar wilt tegen een vriend strijden. Geef hem of haar gewoon een Joy-Con, en de strijd kan beginnen! Daarnaast kun je waar je maar wilt in je eentje strijden in de handheldstijl!

Spectaculaire nieuwe DLC-personages mengen zich in de strijd

Geliefde personages als Rimururu, Kubikiri Basara, Kazuki Kazama en Wan Fu keren terug! En Hisame Shizumaru uit Samurai Shodown III is gratis verkrijgbaar!
 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password