Wanted: Dead krijgt vijanden en bazen uitgelegd in nieuwe Video

110 Industries komt met een nieuwe aflevering van hun Wanted: Dead Explained serie, na de ‘Finishers Explained’ video. In deze nieuwe trailer kom je alles te weten over Wanted: Dead en hoe je hun aanvallen kunt overwinnen. Wanted: Dead is nu te pre-orderen en komt naar PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X/S & PC op 14 februari, Valentijnsdag 2023.
Wanted: Dead serveert een echte hardcore uitdaging met een breed scala aan vijand- en baastypes die strategisch verslagen moeten worden om verder te komen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password