Wanted: Dead krijgt nieuwe Combat Uitleg Video

110 Industries herlaadt met een nieuwe videoserie voor Wanted: Dead, met een diepgaande blik op de gladde en stijlvolle high-octane gevechtsmechanismen van het spel. Wanted: Dead is nu te pre-orderen en komt naar PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X/S & PC op 14 februari, Valentijnsdag 2023.
Ontwikkeld door de Japanse studio Soleil, Wanted: Dead is geen gewone actiegame. Spelers zullen een aantal nagelbijtende confrontaties meemaken en moeten hun vaardigheden gebruiken om te jongleren tussen zwaardgevechten en spannende vuurgevechten om de aanval van vijanden op hun pad te overleven. Met een echte hardcore uitdaging, geïnspireerd door de mechanisch rijke gevechtssystemen van de Ninja Gaiden-serie, is Wanted: Dead is niet voor doetjes en stelt de moed van de speler op de proef.

Vanaf het begin is de speler goed uitgerust met een krachtig afstandswapen. Met alleen Hannah’s geweer kom je echter niet ver, dus munitie en secundaire wapens van vijanden zoals aanvalsgeweren, SMG’s, LMG’s en granaatwerpers komen goed van pas als de gevechten intensiever worden. Kies echter verstandig, want het kiezen van de juiste wapencombinatie in een gevecht kan het verschil betekenen tussen leven en dood.

Eén manier om te overleven in Wanted: Dead is om in beweging te blijven door run and gun mechanics, melee combat, slide attacks, grenade to throwing en takedowns te combineren om je vijanden in een strakke naadloze stijl te overwinnen. Wanted: Dead vereist beheersing en zal niet gemakkelijk zijn voor de speler, dus blokkeren en vijandelijke aanvallen afslaan zijn essentiële en fundamentele vaardigheden waarmee de speler vooruitgang kan boeken.

Niet alleen biedt Wanted: Dead biedt de speler niet alleen waanzinnige gevechtscombinaties om vijanden uit te schakelen, maar ook vrij te spelen vaardigheden zijn een belangrijk kenmerk met een skill tree verdeeld in drie categorieën (aanval, verdediging en nut). Zonder goede of slechte manier om deze punten te besteden, hebben spelers uiteindelijk de keuze hoe ze hun Wanted: Dead ervaring. Sommige spelers vertrouwen misschien graag op de steun van hun team, anderen geven de voorkeur aan defensieve strategieën tijdens gevechten en sommigen willen misschien zelfs helemaal losgaan en zich halsoverkop in de actie storten.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password