Waarom Season 4 het beste moment is om in Diablo IV te springen

Joe Piepiora, Associate Game Director, en Adam Jackson, Lead Class Designer, vertellen waar ze het meest enthousiast over zijn voor Diablo IV Season 4!

Bereid je voor op een duik in Sanctuary! De ontwikkelaars van Diablo IV hebben aandachtig geluisterd naar de feedback van spelers, en Season 4 weerspiegelt hun toewijding aan het smeden van een soepelere, meer belonende reis door het door oorlog verscheurde rijk.

Het nieuwe seizoen luidt een tijdperk in van ongeëvenaarde verfijning. Van nieuwe helden, loot en een overvloed aan verbeteringen aan de levenskwaliteit, ontworpen om de strijd om Sanctuary te redden, kracht bij te zetten – een episch avontuur wacht op je.

Er komen veranderingen aan in de Codex of Power
Krachtige abilities, zoals stuiterende vuurballen voor Sorcerers, waren voorheen beperkt tot eenmalig gebruik nadat je ze aan een item had gekoppeld. Season 4 lost dit op met een vernieuwde Codex of Power.

Als je nu een legendarisch item verzamelt, zelfs een item van een laag niveau, wordt het aspect ervan permanent toegevoegd aan de Codex. Dankzij de veranderingen in de Codex kunnen spelers aspecten vrijelijk tussen voorwerpen uitwisselen en experimenteren met verwoestende krachtcombinaties. Aspecten schalen ook in kracht naarmate spelers hoger in Torment komen, zodat het arsenaal van spelers krachtig blijft als ze steeds grotere uitdagingen aangaan! Adam Jackson onthult: “De herwerking zal de gameplay soepeler maken, waardoor het makkelijker dan ooit is voor spelers om aspecten aan hun Codex toe te voegen.”

Hoe navigeer je door de Helltides?
De acties van spelers in de strijd bepalen de Threat, die wordt beïnvloed door zowel de moeilijkheidsgraad van de vijand als het succes bij het bemachtigen van Tortured Gifts. Wanneer je sterft, wordt de voortgang teruggezet, waardoor het risico toeneemt naarmate je door de drie tiers van gevaar klimt. Tier 3 brengt de gevreesde status van Hell-Marked met zich mee.

Piepiora legt uit: “Bij maximum Threat kun je een razende aanval verwachten, met als hoogtepunt de resurrectie van een formidabele Hellborne Spawn, die de macht van gevallen kampioenen belichaamt. Maar als je deze hinderlaag activeert, wordt je Threat gereset, waardoor spelers terugvallen in de afgrondelijke strijd van het duistere universum van Diablo IV.”

Loot krijgt een level-up
Season 4 draait helemaal om het versterken van spelers en het stroomlijnen van de weg naar legendarische kracht. Piepiora vertelt: “Voor de Loot hebben we de jacht dit seizoen veel intenser gemaakt. We onthullen een legendarische radar, die deze felbegeerde voorwerpen benadrukt met een opvallende gloed. Voorbij zijn de dagen van het ontcijferen van bergen loot.”

Wat maakt Season 4 uniek?
Het Diablo IV-team heeft de feedback van spelers ter harte genomen om de beste gameplay-ervaring te garanderen. Jackson belooft: “We hebben naar jullie geluisterd en Season 4 introduceert een game-changer: greater affixes. Deze krachtige modifiers zullen direct herkenbaar zijn op legendarische voorwerpen en gloeien met een onmiskenbare kracht.”

Spelers hoeven niet langer urenlang stats te vergelijken. Een snelle blik vertelt spelers of een item de potentie heeft om een hoeksteen van hun build te worden. Deze verbetering van de levenskwaliteit zal de Diablo IV-ervaring ingrijpend veranderen, omdat mensen zich nu kunnen concentreren op de spanning van de jacht.

Veranderingen ten opzichte van Season 3
The Pit biedt een meeslepende nieuwe uitdaging en een duidelijk pad naar nog meer kracht als spelers hun personage tot het uiterste drijven. Spelers zullen het opnemen tegen meedogenloze vijandelijke hordes en degenen die als winnaar uit de strijd komen, worden niet alleen beloond met top-tier loot, maar ook met krachtige nieuwe crafting materials.

Piepiora voegde hieraan toe: “Een van de grootste dingen die we van spelers hebben gehoord is de wens voor een langere en meer belonende endgame grind, en Season 4 pakt dit aan met de introductie van The Pit.” Deze ultradiepe dungeon is een ware vaardigheidstest en is beschikbaar na het veroveren van Tier 5 Torment dungeons. Deze materials unlocken de kunst van masterworking, waardoor spelers de stats van hun bestaande gear kunnen verdubbelen.

Dit seizoen belooft een soepelere, meer lonende ervaring voor alle helden. Verover gestroomlijnde content, ontrafel legendarische kracht met gemak en smeed je legende in het vuur van The Pit. Sanctuary wacht – beantwoord de oproep en geef je lot een nieuwe vorm in Season 4!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password