W40K: Inquisitor – Martyr — Aankondiging nieuwe klasse DLC – Seizoensreis LIVE

NeocoreGames heeft vandaag aangekondigd dat de Seizoensreis nu beschikbaar is op PC (Steam) voor Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr. Om de release van de Seasonal Journey te vieren, krijgt Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr van 30 januari tot 6 februari 80% korting op Steam.

De Seasonal Journey is het hoogtepunt van al het werk van de afgelopen jaren en alle gratis updates die we aan de game hebben toegevoegd. Deze nieuwe functie maakt alle zeven eerder uitgebrachte Seizoenen tegelijkertijd beschikbaar voor iedereen (gratis natuurlijk). Je kunt nu een seizoen kiezen in het personage-aanmaakscherm, van het allereerste vuur-gerichte seizoen van Inferno tot de meest recente, en een seizoenspersonage maken voor dat specifieke seizoen.

De Seasonal Journey, inclusief het nog niet uitgebrachte PC-exclusieve Season 6 en 7, komt binnenkort ook naar consoles.
Dat is nog niet alles voor vandaag! Spelers hebben net zo genoten van de Sororitas-klasse als wij, en dit enthousiasme heeft ons geïnspireerd om iets nieuws te maken voor Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr.

We zijn blij te kunnen aankondigen dat er later dit jaar een nieuwe klasse DLC beschikbaar komt, namelijk de Hierophant Class! Je kruipt in de huid van een inquisiteur die meerdere acolieten kan oproepen om een squadron te vormen. Gebruik je geloof en autoriteit om je acolieten te inspireren om de wil van de keizer uit te voeren, stuur ze aan als een echte leider en leer de waarheid van het Imperium aan alle ketters in de Caligari-sector!

In de aanloop naar de release onthullen we meer details. We hopen dat de nieuwe functies en mogelijkheden je zullen bevallen!

BEKIJK HET BIJGEWERKTE WARHAMMER 40.000: INQUISITOR – MARTYR COMPENDIUM

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password