Vraag je af waar je moraal ligt met de nieuwe trailer van My Lovely Empress

Tijdens The Indie Horror Showcase hebben de Zuidoost-Aziatische uitgever Neon Doctrine en ontwikkelaar GameChanger Studio een nieuwe trailer vrijgegeven voor de macabere creaturenverzamelaar en rijksbeheersim My Lovely Empress, met een voorproefje van de macht die de heerlijk demonische Yaoguai kan schenken.

In de ambitieuze afsluiter van de geliefde “My Lovely…”-trilogie (My Lovely Wife en My Lovely Daughter) regeer je als keizer Hong met hoofd en hart over het Crimson Kingdom. In zijn verdriet na de dood van keizerin Xiang doet Hong een beroep op de machtige maar verboden entiteiten Yaoguai om zijn geliefde weer tot leven te wekken.

Is deze onheilige alliantie een wijs besluit? Dat is aan jou om te beslissen.
In My Lovely Empress bouw je aan de welvaart van je natie met de hulp van de Yaoguai – elk met unieke vaardigheden om je te ondersteunen bij het oplossen van moeilijke keizerlijke uitdagingen, het afdwingen van je wil in de samenleving en het verbeteren van het welzijn van je burgers. Maar terwijl je je natie naar grootheid brengt door de behoeften van je volk te beheren en door slimme diplomatieke transacties met andere heersers, krijg je de keuze: tevreden zijn met wat je hebt opgebouwd en de nieuwe relatie(s) die je hebt gesmeed of toegeven aan de duistere aantrekkingskracht van de Yaoguai en je volk ritueel opofferen om keizer Hong met zijn keizerin te herenigen?

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password