VR-fighting game FINAL FURY onthult nieuwe trailer en personages in aanloop naar open bèta begin 2024

Kluge Interactive, de ervaren VR-studio achter de best beoordeelde ritmegame Synth Riders, kondigde vandaag aan dat hun langverwachte VR vechtgame FINAL FURY begin 2024 een Open Beta krijgt op Meta Quest en SteamVR. Om de spanning nog verder op te voeren, onthulde de studio ook nieuwe gameplay met nooit eerder vertoonde personages tijdens de IGN & UploadVR Showcase.

FINAL FURY is geïnspireerd op het gouden tijdperk van arcadevechters en belooft epische head-to-head wedstrijden, meeslepende beelden, innovatieve besturing, een gevarieerd aanbod aan personages en snelle gameplay op maat voor zowel nieuwkomers als veteranen.

Hoogtepunten uit de boeiende nieuwe trailer van vandaag zijn onder andere exclusieve gameplaybeelden, sfeervolle cinematics en twee nieuwe personages: Lida – een meesterlijke manipulator die het bevel voert over een legioen dodelijke scarabeeën – en Valdan – een revanche die een hels zwaard gebruikt om wraak te nemen op andere vechters.
Om FINAL FURY als een van de eersten te kunnen ervaren, kunnen VR-spelers zich aanmelden voor komende playtests en exclusieve inzichten van de ontwikkelaar op: https://finalfuryvr.com

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password