VR Co-Op Actiegame EVERSLAUGHT Invasion lanceert 25 mei voor Meta Quest 2

Fast Travel Games en ontwikkelaar MobX Games hebben vandaag aangekondigd dat EVERSLAUGHT Invasion, de co-op actie VR-game, op 25 mei 2023 lanceert voor $24,99 op Meta Quest 2. Spelers zullen hun krachten bundelen als Warriors, Rogues of Vanguards om het dreigende onheil van de Great Corruption te bestrijden in een donkere, meeslepende fantasiewereld. Zoek de game op of pre-order voor 10% korting vandaag in de Meta Quest Store.

EVERSLAUGHT Invasion neemt spelers mee naar een wereld van chaos en conflict, waar ze kunnen kiezen uit een van de drie verschillende klassen – Warrior, Rogue of Vanguard – elk met zijn eigen unieke speelstijl en toolset. Verken en doorkruis de kaart met behulp van de veelzijdige hookshot terwijl je vitale middelen en buit verzamelt om je overlevingskansen te vergroten. Dankzij het diepgaande progressiesysteem van de game kunnen spelers hun vaardigheden en wapens upgraden, zodat ze een strategisch voordeel hebben op het slagveld.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com