VR Avontuur Journey For Elysium Vaart Uit op 31 Oktober

Publisher Cronos Interactive en developer Mantis Games kondigen aan dat hun geprezen titel Journey For Elysium zal uitkomen op 31 Oktober 2019. De VR game, geïnspireerd door Griekse Mythologie, zal beschikbaar zijn voor de Oculus Rift en HTC Vive voor €19.99. Spelers zullen Journey For Elysium kunnen downloaden op Steam, Oculus Store of HTC Viveport, met een week-lange korting van 15% op Steam.

In Journey For Elysium neem je de rol aan van een naamloze held die gestorven is. Je ontwaakt in de mythologische onderwereld en om Elysium te bereiken en jezelf te redden zal je al je kennis en vaardigheden moeten toepassen, want de uitdaging neemt toe na iedere hindernis. In deze verhaalgedreven VR game, wordt je ondergedompeld in een rijke en meeslepende wereld, gebaseerd op eeuwenoude mythes en legendes. Onderweg naar je doel, zal je meer te weten komen over het raadselachtige verleden van het hoofdpersonage.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password