VR-actie-RPG Ruinsmagus krijgt DLC en grote update

Grand Amnis heeft zich nog nooit zo levendig gevoeld: Een bruisende nieuwe wijk met trendy winkels, een rustige rivier en praatgrage stadsbewoners. Maar een rustig dagje verkennen wordt zuur als Iris een mysterieuze winkel binnengaat en daar een angstaanjagende nieuwe vijand ontmoet. De confrontatie met deze woeste zwaardvechter kan onnoemelijke schatten, een paar waardevolle herinneringen en zelfs enkele modieuze nieuwe outfits voor Iris opleveren.

“Meister’s Abyss” – onderdeel van de gratis update die vandaag is uitgebracht – introduceert een speciale overlevingsstand waarin spelers het opnemen tegen golf na golf van steeds uitdagender vijanden, terwijl tussen elke golf upgrades van de uitrusting mogelijk zijn. Spelers kunnen ook andere personages uit het verhaal (waaronder Iris) oproepen om samen met hen te vechten. Dit gloednieuwe speltype is beschikbaar voor spelers die de Meister-rang hebben bereikt (hoofdstuk 23 hebben voltooid). Het is nu ook mogelijk om eerder voltooide missies opnieuw te spelen – een zekere manier om je scores te verbeteren. Bonus: de langverwachte Engelse voice-over komt begin 2023 beschikbaar als gratis update!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password