Vorm je poort in The Cosmic Wheel Sisterhood, nu verkrijgbaar

De Valenciaanse alchemisten van indiegames Deconstructeam (The Red Strings Club) kondigen aan dat The Cosmic Wheel Sisterhood nu verkrijgbaar is op pc en Nintendo Switch.
The Cosmic Wheel Sisterhood is een tot nadenken stemmend verhalend spel met Fortuna in de hoofdrol, een heks die in ballingschap leeft op een asteroïde. Op zoek naar vrijheid sluit Fortuna een gevaarlijk pact met een verboden wezen, de mysterieuze en oude Abrámar, die haar de mogelijkheid geeft om tarotkaarten met magie te maken.

Als Fortuna kun je een eigen tarotspel samenstellen dat helemaal uniek is voor jou. De magische elementen die je in je ontwerpen verwerkt, geven elke kaart verschillende eigenschappen en mogelijkheden om je te helpen het lot te bepalen van de personages die je tegenkomt.

Met jouw deck duik je in een complex verhaal dat tientallen jaren omspant en thema’s als identiteit, gemeenschap en persoonlijke verantwoordelijkheid verkent. Is je coven verdoemd of kun je het redden?

The Cosmic Wheel Sisterhood heeft weelderige pixelillustraties, een betoverende soundtrack en een vertakkend verhaal dat, in ware Deconstructeam-stijl, de gevolgen van je daden weerspiegelt. Het is het grootste en meest ambitieuze spel van de studio tot nu toe en je kunt het nu spelen op pc en Switch.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password