Vorkath herrijst als de Slag om Forinthry begint in RuneScape

Vandaag wordt Vorkath gelanceerd in RuneScape: Battle of Forinthry, een eindbaasgevecht in meerdere fasen en de nieuwste update voor het Necromancy-seizoen van de fantasy MMORPG.
Spelers moeten hun troepen voorbereiden in de Battle of Forinthry quest met de hulp van de iconische RuneScape-held, de Raptor. Daarna moeten ze Fort Forinthry verdedigen in een eindbaasgevecht in meerdere fasen tegen de pas herrezen Vorkath en zijn meester Zemouregal. Spelers kunnen Vorkath: Battle of Forinthry beleven in een groep of alleen en zo verschillende beloningen verdienen, waaronder de felbegeerde nieuwe Elite Dracolich-uitrusting met krachtige infusies.

Naast de nieuwe zoektocht en het eindbaasgevecht kunnen spelers ook de Vorkath Death Guard en Lantern cosmetics vrijspelen door opdrachten uit te voeren voor de draconische professor Mr Mordaut tijdens het Vorkath Hunt-evenement.

Necromancy is een zelfstandige gevechtsvaardigheid die in augustus werd gelanceerd samen met een enorme uitbreiding met een nieuw hubgebied, negen gloednieuwe quests en twee dodelijke eindbaasgevechten. Necromantie

is gratis voor spelers tot level 20 en wordt opgeschaald naar level 120 voor RuneScape-Leden.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password