Voorbestelling VR LEGO Bricktales, lancering voor Meta Quest 3 op 7 december

Thunderful en ClockStone kondigen aan dat LEGO Bricktales niet alleen genomineerd is voor Beste Mobile Game bij de Unity Awards van dit jaar, maar dat de voorbestellingen voor LEGO Bricktales VR, die op 7 december uitkomt, nu beschikbaar zijn voor Meta Quest 3, Meta Quest 2 en Quest Pro voor een prijs van €29,99. Pre-orders worden geleverd met een exclusieve LEGO Alien Trooper outfit als extra bonus!

LEGO Bricktales VR brengt liefdevol gemaakte LEGO stenen diorama’s, volledig gebouwd met authentieke LEGO elementen, bij je thuis, waarbij mixed reality wordt gebruikt om de diorama’s op je tafel te plaatsen en je te laten duiken in de prachtig ontworpen omgevingen met behulp van de kracht van Meta Quest 3. Het creatieve bouwmechanisme dat de titel in zijn oorspronkelijke vorm zo’n hit maakte op de pc, PlayStation, Xbox en Nintendo Switch, is aangepast aan de VR-besturing van Meta Quest 3 om de LEGO-stenen van de game als nooit tevoren binnen handbereik te brengen, zodat je je fantasie de vrije loop kunt laten tijdens het bouwen van leuke bouwwerken om puzzels op te lossen en een vervallen pretpark te redden.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password