VOLLEDIGE Gameplay Trailer voor V Rising’s Massive Update is vandaag uit

Today, Stunlock Studios published the full gameplay trailer for “Secrets of Gloomrot,” the highly anticipated first major content update, scheduled for release for V Rising’s one year anniversary on May 17th. The “Secrets of Gloomrot” adds a host of new content for players: improved castle building, expanded combat mechanics, and significant changes to the world map which includes the biome of Gloomrot.

Welkom in Gloomrot! Als een van de grotere gebieden van het spel, biedt het een uitgebreid nieuw gebied om te verkennen waar spelers zullen vechten tegen gemuteerde experimenten en mechanische wonderen voortgekomen uit de verwrongen verbeelding van het Trancendum. Spelers gaan op jacht naar het bloed van de briljante gekken om de kracht van de bliksem te benutten en een nieuw tijdperk van technologie te betreden. Naast de nieuwe biome bevat de update een lange lijst verbeteringen en nieuwe content. Spelers kunnen meerdere kasteelverdiepingen bouwen, kasteelterritoria claimen en hun domeinen op nieuwe manieren aanpassen. Combat is verbeterd en diverser geworden met de toevoeging van nieuwe wapentypes en een nieuwe spellenschool. Bovendien kunnen spelers dankzij het juwelensysteem hun spreuken naar wens aanpassen. De wereld van Vardoran is vernieuwd en biedt spelers nieuwe bezienswaardigheden, visuele updates, nieuwe voorwerpen en vijandelijke types. Spelers zullen ook 13 extra eindbazen en 30 nieuwe vijandentypen tegenkomen. Bereid je voor op een spannend nieuw avontuur in de wereld van V Rising!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com