Volg ons de schaduwen in – Overwatch 2 Halloween Terror is nu live!

Het is tijd om weer een jaar van angst te vieren: Halloween Terror keert terug naar Overwatch! Bereid je voor op een schok, want dit event introduceert het volgende hoofdstuk in de saga van de sluwe Dr. Junkenstein via onze geheel nieuwe, gelimiteerde co-opmissie Junkenstein’s Revenge: Wrath of the Bride.

Keer samen met vier nieuwe gezichten terug naar Adlersbrunn voor een geheel nieuw verhaal waarin de Bruid van Junkenstein wraak neemt op degenen die verantwoordelijk zijn voor de dood van haar schepper. Terwijl we het jubileum van de wraak van de gekke dokter naderen, kun je meer te weten komen over de gebeurtenis van dit jaar, rechtstreeks van het bureau van de Heer van Adlersbrunn.

Voltooi uitdagingen om speciale beloningen vrij te spelen, zoals de Nightfall Over Adlersbrunn Name Card, de Jack-o’-Lantern Weapon Charm, Battle Pass XP en andere griezelige beloningen. Dr. Junkenstein zelf maakt ook een grote terugkeer in de originele Junkenstein’s Revenge co-op Brawl, die voor een beperkte tijd terugkeert naar Halloween Terror 2022.

Vanaf nu tot 9 november kun je samen met je medehelden de confrontatie aangaan met een heleboel angstaanjagende verschrikkingen terwijl je Eichenwalde probeert te beschermen of ten prooi valt aan de vergelding van de bruid.

Geen tricks, alleen treats 
Speel nog meer griezelige beloningen vrij tijdens Halloween Terror door je favoriete streamers op Twitch te volgen! Vanaf nu tot 1 november om 19:00 uur zullen alle kanalen die onder de categorie Overwatch 2 streamen angstaanjagende Twitch-drops hebben.

Kijkers kunnen de volgende beloningen verdienen bij:

  • Twee uur gekeken: Weerwolf Winston Spray
  • Vier uur gekeken: Weerwolf Winston Legendarische Skin

Vergeet niet je Twitch-account aan te melden via Battle.net om je beloningen te verdienen. Spelers die sinds de vorige campagne hun wachtwoord hebben veranderd, moeten zich opnieuw aanmelden op hun account om toekomstige Twitch-drops te claimen. De Halloween Terror Twitch-drops zijn ook beschikbaar op alle platforms, en deelnemende regio’s zijn onder andere Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika, Australië/Nieuw-Zeeland, Taiwan, Korea en Zuidoost-Azië.

Het lot roept, fortuin zal volgen 
Naast de spookachtige feestdagen organiseren we van 28 tot 31 oktober een Double Match XP-weekend om onze belofte van de introductieweek na te komen.

We zijn enthousiast over de uitbreiding van Junkenstein’s Revenge via Wrath of the Bride en griezelige nieuwe skins en bundels die beschikbaar zullen zijn in de winkel en heldengalerij. Dit is het eerste Halloween Terror-evenement in Overwatch 2 en we kijken ernaar uit om tot en met 9 november deel te nemen aan alle angstaanjagende festiviteiten!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password