Voertuigen maken hun opwachting in Apex Legends Season 7 – Ascension

Bereid je voor om naar nieuwe hoogten te stijgen in Apex Legends Season 7 – Ascension en krijg meer informatie over de hooggelegen nieuwe Olympus-map en de Trident, het eerste voertuig van Apex, in een nieuwe release-trailer die vandaag door Respawn is uitgebracht.
Een aantal geliefde Legends uit de Outlands vechten het uit op een transportschip in World’s Edge dat ze daar heeft gebracht en richting Olympus koerst. Wees getuige van de harde landing die ze maken in een nieuwe gevaarlijke stad in de wolken met weelderig landschap en een industrieel complex daaronder. Daar ontmoeten ze de nieuwste Legend van Ascension, Horizon, die ze helpt om aan de andere deelnemers te ontsnappen in het gloednieuwe Trident-voertuig.

Ga aan de slag met de competitie in Olympus en nog veel meer in Apex LegendsSeason 7 – Ascension die vanaf donderdag 5 november beschikbaar is.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password