Voer oorlog in middeleeuwse stijl in Broadsword: Warlord Edition

GS2 Games heeft aangekondigd dat Broadsword: Warlord Edition op 7 mei 2024 in de winkels ligt voor PlayStation 5 en Nintendo Switch. Broadsword: Warlord Edition, de turn-based tactische strategiegame, is ontworpen en ontwikkeld door Hoplite Research Games en recreëert historische conflicten in middeleeuws Europa. Spelers kunnen veldslagen met legendarische figuren als Henry III en Jeanne d’Arc opnieuw uitbeelden. Broadsword: Warlord Edition is nu ook verkrijgbaar op Steam.

Turn-based strategische gameplay dwingt spelers door dramatische missies in de Middeleeuwen als ze het bevel nemen over een van de vijf verschillende legers: de Engelsen, de Fransen, de Spanjaarden, de Polen of de Habsburgers, en zie hun troepen stoutmoedig vechten in volledige 3D gevechtsactie! Leid verschillende eenheden in de strijd, waaronder boogschutters, gevleugelde huzaren, ridders, lange boogschutters, pikmannen en katapulten, met speciale eenheden afhankelijk van de nationaliteit. Speciale eenheden bestaan uit historische figuren zoals Henry III, Jeanne d’Arc, Wladylaw I van Polen, Peter van Castilië en anderen die speciale ‘heldenkrachten’ verlenen en het hele slagveld kunnen beïnvloeden met een strategisch voordeel.

Plan verstandig! Historisch nauwkeurige kaarten bieden verschillende weersomstandigheden die je troepen kunnen helpen of hinderen. Spelers kunnen gebruik maken van de omgeving om defensieve bonussen en genezing te krijgen, of lijden onder bewegingsbeperkingen. Bouw en upgrade gebouwen zoals stadscentra, mijnen, molens en boerderijen om eenheden te laten groeien en grondstoffen voor je rijk te creëren. Onderzoek verschillende technologieën zoals bosbouw, ballistiek, veeteelt en meer om de technologie van je rijk te verbeteren. Tactisch gebruik van huurlingen kan je leger versterken en je een voorsprong geven.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password