Voel de winterkou in Frozen Flame, de nieuwe Legend of Edda: Pegasus-update

IndigoWare kondigt met trots aan dat de volgende grote update van Legend of Edda: Pegasus op 20 december 2023 verschijnt, net op tijd voor de wintervakantie!

De Frozen Flame Update neemt spelers mee op een onvergetelijke reis door winterse locaties vol ijskoude uitdagingen, epische ontdekkingen en angstaanjagende ontmoetingen. Met een verhoogde lvl cap, de introductie van Steam achievements en spannende beloningen voor het verslaan van de uitdagende nieuwe dungeons en raids.

Om het einde van het jaar te vieren, zijn er ook tal van feestdagen-thema verrassingen die op je wachten in de winkel, zoals een kerstkostuum, een rendier mount en andere feestelijke items!
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password