Voel de vrijheid in Assassin’s Creed Nexus VR , Nu beschikbaar

Ubisoft heeft vandaag aangekondigd dat Assassin’s Creed Nexus VR, de eerste VR-titel in de meer dan 200 miljoen verkochte Assassin’s Creed-franchise, nu exclusief verkrijgbaar is op het Meta Quest-platform, inclusief de Meta Quest 2, Meta Quest 3 en Meta Quest Pro voor € 39,99.

Voor het eerst in de Assassin’s Creed Franchise kunnen spelers in First Person drie verschillende huurmoordenaars belichamen, in drie verschillende tijdsperioden en fysiek Iconische Assassin’s Creed Acties uitvoeren, zoals het hanteren van het Hidden Blade, het verkennen van de steden van bovenaf met parkour, het aangaan van gevechten en het beheersen van stealth. In Assassin’s Creed Nexus VR is de speler een elite hacker die undercover gaat voor de Brotherhood en werkt voor Abstergo. Onder leiding van Dominika Wilk, een leidinggevende van Abstergo, ingesproken en vertolkt door Morena Baccarin, duiken ze in de herinneringen van drie iconische huurmoordenaars -Ezio Auditore da Firenze, Connor Kenway en Kassandra- die hun pad hebben gekruist met de artefacten die Abstergo zoekt.

Assassin’s Creed Nexus VR brengt spelers terug naar drie iconische omgevingen uit de franchise, waar ze onvertelde verhalen ontdekken over Ezio in de Italiaanse Renaissance, Kassandra in een Athene geregeerd door de “Thirty Tyrants” en Connor tijdens de Amerikaanse Revolutie, om de geheimen te onthullen die in hun herinneringen verborgen zitten.

Assassin’s Creed Nexus wordt ontwikkeld door Ubisoft Red Storm* en laat spelers kiezen hoe ze hun doelen willen bereiken terwijl ze zich een weg banen door open maps en hun handen gebruiken om te blokkeren, pareren, tegenaanvallen uit te voeren en met verschillende vijanden te duelleren. Assassin’s Creed Nexus VR is een volledige Assassin’s Creed-game die alle iconische gameplay uit de serie bevat, waaronder parkour, gevechten, stealth en de duizelingwekkende sprong van het geloof, allemaal met een compleet nieuw verhaal, alleen beschikbaar in VR.

Jaren van ontwikkeling hebben ertoe geleid dat Assassin’s Creed Nexus VR een uitgebreide reeks comfortfuncties bevat om spelers van alle soorten met VR-gevoeligheid tegemoet te komen en het voortbewegen in de wereld comfortabel te maken. Spelers kunnen de voortbeweging door de ruimte geheel of gedeeltelijk uitschakelen, de functie Hoogtevrees gebruiken om hoogtevrees te verminderen en nog veel meer opties die volledig aan te passen zijn aan de behoeften van de speler.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password