Voel de liefde in Overwatch 2 met het Ultieme Valentijnsevent

Er hangt liefde in de lucht en Overwatch 2 viert Valentijnsdag met een gloednieuw evenement – Ultieme Valentijn! Doe mee aan een nieuw arcadegevecht, verdien nieuwe cosmetics via speciale eventuitdagingen en neem het voortouw in een nieuw dating sim avontuur om de perfecte metgezel voor Genji of Mercy te worden!

Date Genji of Mercy in Loverwatch
Voor de allereerste keer brengen we een nieuwe, interactieve ervaring naar het Overwatch-universum met de introductie van Loverwatch – Love Never Dies! Loverwatch is een niet-canonieke, korte dating simulator waarin je Genji of Mercy volgt naar romantische locaties gebaseerd op een aantal van je favoriete Overwatch-maps. Verdien exclusieve titels die de liefde voor je date tonen terwijl je inside jokes, easter eggs en zelfs een geheim einde ontdekt, afhankelijk van hoe je je metgezel behandelt!

Bekijk Loverwatch vandaag nog en verdien gratis in-game beloningen, waaronder Hanzo’s Cupid’s Kiss highlight intro en schattige titels, die in een toekomstige patch automatisch aan je account worden toegekend. Je kunt de nieuwe highlight intro ook kopen als onderdeel van een bundel in de in-game shop – als je eerst de highlight intro verdient, krijg je korting op de bundel.

Loverwatch is tot 28 februari beschikbaar op Loverwatch.gg en is geoptimaliseerd voor de meeste desktop webbrowsers. De ervaring wordt niet ondersteund op de meeste niet-desktop webgebaseerde browsers en apparaten.

Voor de “Love of Geometry”
We brengen de strijd voor romantiek naar PvP met een nieuwe strijd, Love of Geometry. In deze team Deathmatch strijden teams van vier Cupid Hanzos tegen elkaar om te bepalen wie de ultieme love squad is!

Het beste deel is dat een originele vaardigheid voor Hanzo, Scatter Arrow, zijn terugkeer maakt! Scatter Arrow stuitert, splitst en ricochet zijn pijlpunt in verschillende richtingen. De terugkeer van Scatter Arrow voor deze beperkte en luchtige modus is de perfecte manier voor nieuwe spelers om Hanzo’s liefde voor geometrie te ervaren!

Er staat je ook een verrassing te wachten als je Hanzo’s ultimate ability, Dragonstrike, afvuurt, waarvan we zeker weten dat je die geweldig zult vinden!

Cupid Hanzo mikt op jullie harten
Tijdens dit tijdelijk event kun je de gloednieuwe Cupid Hanzo legendarische skin halen in de winkel! Geïnspireerd door Cupido’s verschillende afbeeldingen, vond ons art team het een leuke uitdaging om een balans te vinden tussen romantisch, goddelijk, schattig en natuurlijk… heroïsche thema’s terwijl ze het maakten.

Met vele unieke accenten, zo heeft Cupid Hanzo ontwerpen in een hartvorm in de pijlkoker en schoenen, integreert Hanzo tech-art in zijn vleugels om te fladderen als hij door de lucht laveert, voegt hij hart VFX toe aan elke pijl die hij schiet en bevatten deze een heleboel leuke geluidseffecten! We zijn blij dat spelers eindelijk deze veelgevraagde skin in handen krijgen!

Het Ultieme Valentijnsevenement begint vandaag, log nu in om een gratis Cupido spelersicoon en voice line voor Junkrat te ontvangen! We hebben voor de gelegenheid ook nieuwe uitdagingen geïntroduceerd die je met elke held in elke gamemode kunt voltooien om sprays, voice lines, emotes en meer te verdienen. Voltooi alle zes uitdagingen en je ontvangt de Lucio Bitrate Epic Skin!

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password