Voed je virtuele elfje op in het door Tamagotchi-geïnspireerde Yolk-Heroes: A Long Tamago

14 Hours Productions kondigd hun nieuwe titel, Yolk Heroes: A Long Tamago aan, die binnenkort uitkomt op Steam, itch.io, Google Play Store en App Store.
Jij bent de Beschermgeest van dit rijk en je hebt van de Feeënkoningin de opdracht gekregen om elfenhelden op te voeden. Je rijk is in groot gevaar, de Duistere Heer en zijn volgelingen vallen het platteland aan, jouw elfen zijn misschien de enige wezens die dit land kunnen redden….

Yolk Heroes: A Long Tamago combineert klassieke Tamagochi-stijl gameplay, waarbij je wezens opvoedt en verzorgt in een langzaam ontspannen tempo, met RPG-elementen waarbij je je held op queesten stuurt om hun kracht te testen. Terwijl je op avontuur gaat met je held, kom je nieuwe quests, uitrusting, gebieden, bazen, npcs en consumables tegen.

Herhaaldelijk vallen in de strijd of niet goed zorgen voor de behoeften van je held betekent dat je elfje ten onder gaat. Maar vrees niet – de feeënkoningin kan je altijd een nieuw elfenei geven om op te voeden! Je kunt immers geen rijk redden zonder een paar eieren te breken.

Elfen moeten in hun eivorm worden beschermd tegen het weer en andere wezens. Zodra het ei openbreekt, komt er een schattige baby elf uit! Als Beschermgeest is je volgende stap om je baby op te voeden tot een volwaardige held.

Yolk Heroes speelt als een klassieke Tamagotchi of een recenter idle-spel. Zodra je held een activiteit doet, kun je rustig achterover leunen. Laat de held monsters verslaan op je tweede scherm of in je zak. Je held laat je weten wanneer hij je hulp nodig heeft bij wat hij nu moet doen.

Zelfs helden hebben hun rust (en badkamerpauzes) nodig. Zorg goed voor je elf voor (en na) elk avontuur. Train hun kracht, handigheid of intelligentie – laat ze rusten of stop ze in bad. Houd ze bezig en zorg dat ze eten krijgen. Neem het spel in je eigen tempo en ga pas de wereld in als jij (en je elf) er klaar voor zijn.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password