Vloer vijanden met vernietigende Daemon-aanvallen in Oninaki

Square Enix heeft vandaag diverse Daemons onthuld die de speler zullen bijstaan tijdens gevechten in ONINAKI, de aankomende gloednieuwe action-RPG die wordt ontwikkeld door het getalenteerde Tokyo RPG Factory-team.

In ONINAKI gaan spelers op reis met Kagachi, een jonge Watcher die verloren zielen naar de volgende wereld moet begeleiden. Daarbij krijgen spelers hulp van bevriende Daemons, verloren zielen die niet kunnen reïncarneren. Deze krachtige zielen zullen de speler tijdens gevechten ondersteunen, waarbij elke Daemon een ander wapentype vertegenwoordigt. Spelers kunnen de skills van Daemons aanpassen en in realtime tussen Daemons wisselen om met unieke aanvallen en power-up-skills vernietigende klappen uit te delen aan hun vijanden.

ONINAKI verschijnt in de zomer van 2019 voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en STEAM.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password