Vlieg hoger met Kerbal Space Program 2’s nieuwe Early Access-gameplaytrailer

In de nieuwe Kerbal Space Program 2 Early Access-gameplaytrailer, die vandaag is uitgebracht, nodigt Intercept Games spelers uit om voor de sterren te gaan en, zo nu en dan, op spectaculaire wijze neer te storten… en dat allemaal in de naam van de ruimteverkenning! Spelers nemen de leiding in het bouwen van verschillende voertuigen, ruimteschepen en andere constructies terwijl ze per ongeluk de grondbeginselen van raketwetenschap leren. Kun jij een ruimtevaartuig bouwen dat krachtig genoeg is om de grenzen van het Kerbolar-stelsel te bereiken? Wat kan onderweg nou misgaan?

Met meer dan 350 nieuwe en aanpasbare onderdelen, verbeterde onboarding die spelers voorziet van alle kennis over ruimtevluchten, en weelderige buitenaardse omgevingen om te verkennen, brengt Kerbal Space Program 2 een scala aan content voor spelers om te verkennen met de Early Access-release op Steam, Epic Game Store en andere digitale winkels op 24 februari.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password