Vlieg door de werelden van Bang-On Balls: Chronicles in een nieuwe trailer

Exit Plan Games en Untold Tales lanceren vandaag de “The World of Bang-On Balls: Chronicles” trailer om de indrukwekkende omvang van de speelwerelden in Bang-On Balls: Chronicles te demonstreren.

Bang-On Balls: Chronicles is een knotsgek sandbox avontuur met combat, platforming, character customization en collect-a-thon elementen dat je zowel op jezelf als met vrienden in co-op kan spelen. De game zit boordevol content waarmee je uren zoet bent in de vernietigbare open wereld.

Het gebeurt niet elke dag dat een indiegame werelden heeft die zo uitgestrekt zijn en boordevol content zitten, maar ontwikkelaar Exit Plan Games bestaat uit een team van ex-AAA ontwikkelaars die hun hele carrière al games maken van deze omvang.

Bang-On Balls: Chronicles lanceert op PC, PlayStation, Xbox, en Switch op 5 oktober 2023.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password