Vlieg deze feestdagen de strijd in met je eigen gepantserde vliegtuig in Crossout

Gaijin Entertainment is verheugd om de “Off we go!” update aan te kondigen voor Crossout, de populaire post-apocalyptische MMO game. Deze update brengt een nieuwe spelmodus speciaal voor de feestdagen, waarmee spelers hun eigen unieke gepantserde vliegtuig kunnen bouwen en kunnen deelnemen aan spannende luchtgevechten met andere spelers.

“Off we go!” is het eerste speltype in Crossout waarin spelers een volledig functioneel gepantserd vliegtuig in elkaar kunnen zetten en ermee de strijd kunnen aangaan tegen andere spelers. Elke speler krijgt bij binnenkomst een speciale propeller, die op zijn voertuig moet worden gemonteerd. De propeller is alleen beschikbaar voor de duur van het evenement en verdwijnt automatisch wanneer het eindigt. Zowel standaardvoertuigen als voertuigen met een gemonteerde propeller kunnen deelnemen aan de gevechten.

Het speltype “Off we go!” zal beschikbaar zijn op drie speciaal voor vliegmachines ontworpen kaarten: Dead City, East Quarter en High Cathedral. Spelers kunnen feestelijke beloningen verdienen, zoals cosmetische items en epische auto-onderdelen, door deel te nemen aan de luchtgevechten en hun vaardigheden in het luchtruim te laten zien. Het speltype is beschikbaar tot 25 januari, dus spelers hebben genoeg tijd om mee te doen en hun eigen vliegmachines te bouwen.

Naast de nieuwe spelmodus biedt Crossout ook drie versies van het nieuwe “Redder”-pakket aan in de spelwinkel. Elke versie van het pakket bevat een andere auto die is gebouwd op de epische “Redder”-cabine, evenals andere onderdelen, cosmetische items en in-game valuta.

De “Off we go!” update en het “Redder”-pakket zijn nu beschikbaar in Crossout. Doe mee met de actie en begin vandaag nog met het bouwen van je eigen vliegmachine!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password