Vleugelflappende Talon-tikkende Battle Royale Headbangers Rhythm Royale Nu uit

Glee-Cheese en Team17 Digital hebben vandaag de ritme-gebaseerde battle royale Headbangers Rhythm Royale gelanceerd op PC1, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One en Windows Store. Headbangers Rhythm Royale is ook beschikbaar op Xbox Game Pass voor Xbox en PC. Spelers kruipen in het perfect geprepareerde verenkleed van een duif en krijgen eindelijk antwoord op de eeuwenoude vraag ‘Wat gaat er in hun hoofd om?
Headbangers Rhythm Royale nodigt spelers uit om hun weg naar de overwinning te tikken, flapperen en rappen in een reeks manische muzikale minigames tegen 29 andere duiven die door de speler bestuurd worden, waarbij ze vechten om Master Headbanger te worden. Met cross-platform multiplayer is geen duif te dichtbij (of te ver weg) om mee te doen aan de medley van minigames, waarbij spelers geheugen, ritme, reflexen, reactietijd en (uiteraard) hun rapvermogen op de proef worden gesteld in 23 unieke uitdagingen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password