Visuele onderzoeksroman “Death Trick: Double Blind” dompelt spelers onder in een op Pulp Art geïnspireerd Amerika van midden twintigste eeuw.

Neon Doctrine – een toonaangevende Zuidoost-Aziatische game-uitgever van populaire indietitels als Yuppie Psycho, The Legend of Tianding, Lamentum en de veelgeprezen SIMULACRA-serie – en The Rewinder-ontwikkelaar Misty Mountain Studio kondigen vandaag op het digitale narratiefestival LudoNarraCon met trots hun partnerschap aan voor de wereldwijde publicatie van visual novel thriller Death Trick: Double Blind op Windows PC later dit jaar.

Er broeit onrust in Morgan’s Traveling Circus, en het is aan spelers om aanwijzingen te verzamelen, verdachten te ondervragen en tegenstrijdigheden aan te wijzen in hun zoektocht om de mysterieuze verdwijning van Morgan’s stergoochelaar op te lossen. Welke verborgen geheimen onder Death Trick: Double Blind’s cast van kleurrijke personages bevatten de waarheid? Wie liegt er? Wie is verantwoordelijk?

Death Trick: Double Blind is een uniek niet-lineair interactief verhaal dat zich afspeelt in het midden van de twintigste eeuw in Amerika op het hoogtepunt van de populariteit van reizende circussen. Het spel bevat een meeslepend detectiveverhaal met wendingen die fans van het genre zullen shockeren en verrukken. Vanuit het wisselende perspectief van twee personages, elk met toegang tot verschillende informatiebronnen, moeten spelers hun detectivevaardigheden aanscherpen om de waarheid te ontdekken. Met beperkte kansen op actie, zal de keuze van de speler welke aanwijzingen na te streven, personages te ondervragen, en locaties te bezoeken van invloed zijn op het verhaal en leiden tot een van de verschillende vrij te spelen eindes.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com