Virtuele Sovjet Post-Apocalyptische wereld opent zijn deuren voor VR spelers

Gaijin Entertainment en Yadon Studio kondigen aan dat Return to Kurgansk VR is gelanceerd op Steam. Dit is een aanzienlijk uitgebreide en herwerkte VR-reimaginatie van de Shadows of Kurgansk horrorgame gericht op overleven in de post Sovjet-wereld na de apocalyps. Het is exclusief bedoeld voor VR gaming en ondersteunt Valve Index, HTC Vive, Oculus Rift en Oculus Quest (via Oculus Link) apparaten.

Ooit leidde de zoektocht naar een eindeloze bron van energie tot een ramp, en nu zijn de landen rond Kurgansk geïnfecteerd en vervloekt, en de lokale bevolking heeft zijn verstand verloren. De speler is per ongeluk op deze dodelijke plaatsen terechtgekomen en probeert zijn weg terug te vinden, vechtend tegen honderden kwaadaardige monsters. Om niet te sterven, verzamelt hij voorraden, jaagt hij, maakt hij wapens en uitrusting, lost hij de geheimen van Koergansk op en verkent hij verlaten objecten. De reimagination voegt nieuwe kerkers, uitrusting en personages toe die niet te zien waren in het originele Shadows of Kurgansk, en veel locaties en 3D-modellen zijn opnieuw ontworpen.

Interactie met objecten en gevechten met vijanden in Return to Kurgansk VR zijn aangepast voor VR-apparaten, zodat de speler volledig opgaat in de vervloekte wereld van Kurgansk. Surround sound en meeslepende visuals helpen de speler om in de huid van een held te kruipen en te voelen wanneer hij honger heeft, gewond is of gek begint te worden. Een grote open wereld en snelle gevechten waarbij zowel korte- als langeafstandswapens worden gebruikt, onderscheiden Return to Kurgansk VR van de meeste moderne VR-ervaringen. Een volledige verkenning van Koergansk in het spel zal meer dan 20 uur in beslag nemen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password