Vind liefde op een hopeloze plek: actiedatingsim Eternights is vandaag beschikbaar

Red de wereld en vind vandaag nog de ware liefde met Studio Sai’s apocalyptische liefdesactiesim Eternights op pc, PlayStation 4 en PlayStation 5. Het langverwachte Eternights komt een week eerder dan gepland en is een unieke mix van twee van de belangrijkste levensbehoeften: liefde vinden en monsters afslachten (verkrijgbaar op Steam en Epic Games Store met 10% lanceringskorting).

Reusachtige muren sluiten je stad in en een mysterieuze gebeurtenis heeft mensen veranderd in hersenloze monsters die geobsedeerd zijn door geweld. Wanneer je arm wordt vervangen door een magische, gedaanteverwisselende replica die je vreemde vaardigheden geeft, is het aan jou om door de muur heen te breken om de wereld te redden… en je liefdesleven. Vernietig kwaadaardige kerkers met behulp van je eigen magische vaardigheden in intense real-time gevechten, verkrijg het geneesmiddel om de wereld in zijn oude staat terug te brengen en krijg die eerste kus van de persoon van wie je het meest houdt – allemaal in een dag werk. Als je slaagt, is de mensheid zoals je die kent gered en is ware liefde je beloning. Als je faalt, is de wereld zoals je die kent voor altijd verdwenen. Geen druk.

Eternights presenteert een wereld vol intense gevechten, romantische verhaallijnen, persoonlijke keuzes en boeiende progressie voor spelers, allemaal verpakt in een stijlvol, onvergetelijk avontuur. High-octane combo’s, blijvende vriendschappen en de mogelijkheid van romantiek wachten op je – maar doe er niet te lang over: er zitten maar zoveel uren in een dag en de apocalyps wacht op geen enkele eerste kus. Hoe je het einde van de wereld doorbrengt is aan jou, maar onthoud dat elk moment telt in Eternights.

In samenwerking met Maximum Games kunnen fans op 16 november ook een fysieke standaardeditie van Eternights voor PlayStation 5 en PlayStation 4 in handen krijgen. Eternights is momenteel verkrijgbaar als pre-order bij geselecteerde retailers.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password