Vijf nieuwe personages voor Dragon Ball FighterZ seizoen 3

Bandai Namco kondigt met een trailer vijf nieuwe personages aan voor seizoen 3 van Dragon Ball FighterZ. Dit nieuwe seizoen begint op 28 februari.

De trailer voor het volgende seizoen van Dragon Ball FighterZ begint met de aankondiging van Ultra Instinct Goku. Vervolgens komen er vijf velden voor nieuwe personages in beeld, waarvan drie nog onbekend zijn. De vechter die naast Ultra Instinct Goku staat is de gefuseerde Saiyan Kefla. Dit personage verschijnt als eerste tijdens de lancering van seizoen 3 op 28 februari. Ultra Instinct Goku verschijnt vervolgens op een later moment in de lente van dit jaar. De overige drie personages zijn nog niet bekendgemaakt. Maar daar komt binnenkort meer informatie over.

Dragon Ball FighterZ is een 3 versus 3-game, waarbij je het met een team opneemt tegen de ander. De vechtgame is inmiddels beschikbaar voor PS4, Xbox One, pc en Nintendo Switch. Vorige maand verscheen een andere game gebaseerd op de anime, Dragon Ball Z: Kakarot.

Sasha zegt net zoals de rest van de redactie geen nee tegen een controller in de hand. Met een goede pint in de buurt kan hij alles aan. Buiten sport is geen enkel genre hem onbekend. Horror games staan hoog aangeprezen in zijn collectie, angst staat dan ook niet in zijn woordenboek. Naast video games kan Sasha ook enorm genieten van board- en kaartgames en de zwaardere muziekgenres zoals metal en rock.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password