Vier-speler Turn-Based Strategy Board Game Spiritle komt deze zomer naar PC en Mobile

De Chinese indiegroep Fabled Game Studio, de makers van het populaire roguelike kaartspel Pirates Outlaws, heeft vandaag aangekondigd dat Spiritle, een nieuw digitaal bordspel voor vier spelers met turn-based strategie, later deze zomer naar Android, iOS en PC komt!

In Spiritle speel en incarneer je een Geest van een van de vier elementen, Natuur, Aarde, Water en Vuur, en strijd je tegen anderen om je plaats in de Wereldboom terug te winnen. Na het selecteren van een Geest, hun vaardigheden en het uitrusten van een ring, zetten de spelers hun personages in en bewegen ze over het bord om tegels te openen en nieuwe landen te onthullen. Als een speler twee identieke landen combineert, kan hij zijn medeconcurrenten aanvallen, waarbij elke Geest zijn eigen strategie en vaardigheden heeft om mee aan te vallen. Kies de juiste set vaardigheden om je tegenstanders te slim af te zijn. Spiritle is gemakkelijk op te pikken maar moeilijk te beheersen – de overwinning komt alleen toe aan de meest sluwe strateeg.

Daag je tegenstanders uit in verschillende modes, waaronder Classic battle, een competitieve matchmaking mode met een leaderboard; de seizoensgebonden Cooperative mode voor chaotische 2v2 actie; en een Custom mode om privé met vrienden te spelen. De Wereldboom is gebonden aan seizoenen, waarbij het release-seizoen Aarde de boom van wreedheid presenteert. Met acht Spirit-personages om uit te kiezen en vier volledig functionele seizoenen om in te vechten, evenals de World Tree passives van elk seizoen, ga je de strijd aan en word je de ultieme tactische gamer!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com