Vier Sonics 25e verjaardag en heers over de elementen in Sonic Boom: Fire & Ice

Het nieuwste hoofdstuk in het Sonic Boom-universum heet Sonic Boom: Fire & Ice en zit vol actie, humor, avontuur, snelheid en platformactie. Deze game verschijnt op 30 september in Europa voor Nintendo 3DS, precies op tijd om de 25e verjaardag van Sonic te vieren. In deze razendsnelle titel bundelen diverse helden hun krachten: Sonic the Hedgehog, Miles “Tails” Prower, krachtpatser Knuckles, Amy Rose en Sticks de das. Zal dit superteam opgewassen zijn tegen de lafhartige schurk D-Fekt?

Spelers kunnen in de game naadloos wisselen tussen Sonic, Tails, Knuckles, Amy en Sticks om hun unieke vaardigheden te gebruiken. Teamwork is belangrijker dan ooit: maak handig gebruik van Sonics snelheid, Tails’ vliegvermogen, Knuckles’ brute kracht, Amy’s hamer en Sticks’ boemerang om met de troepen van D-Fekt af te rekenen. Dat wordt nog een hele klus, want al snel verschijnen er reusachtige eindbazen die beide schermen vullen.

Helemaal nieuw in deze game is de unieke mogelijkheid om te wisselen tussen vuur en ijs. Zo kun je nieuwe gebieden bereiken, objecten slopen en puzzels oplossen. Sonic en zijn vrienden kunnen ijzige objecten smelten om doorgangen te forceren, fonteinen te bevriezen om over afgronden te glijden en nog veel meer. Zo krijgt de bekende platformactie van de serie een frisse vorm. Spelers kunnen op hun eigen tempo omgevingen verkennen en geheimen ontdekken, of juist zo snel mogelijk door de levels racen om de snelste tijden te halen. Maar hoe de game ook wordt gespeeld, vuur en ijs vormen altijd de sleutel om nieuwe routes en gebieden te ontdekken.

Naast het avontuur voor één speler, introduceert Sonic Boom: Fire & Ice een Bot Racing-stand voor twee spelers. In deze stand draait alles om racen en snelheid en kunnen spelers Bots van personages vrijspelen om daarmee hun vrienden uit te dagen.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password