Vier de release van Dead Rising 4 met 10 tips om een zombie-apocalyps te overleven

Dead Rising 4 is nu wereldwijd verkrijgbaar op Xbox One en Windows 10 pc.

We weten allemaal dat Frank West de kampioen van Willamette is in het vechten tegen zombies, maar wat zou jij doen moest een zombie-apocalyps uitbreken? Wij zochten het uit en nodigden een echte zombie survival expert en lid van de Zombie Research Society Cameron Carlson uit op het Xbox-hoofdkwartier om samen met Xbox Live’s Major Nelson alle benodigdheden voor het overleven van een uitbraak te overlopen.

Wat is de beste schuilplaats? Hoe vind je voedsel als alle vuurtjes in de lokale restaurants niet meer werken? En hoe kan je kantoormaterialen combineren om jezelf te verdedigen?

Bekijk de video om alles te weten te komen en onthoud goed: er staan meer dan honderd wapens en een heleboel voertuigen die je kan ombouwen op jou te wachten in Dead Rising 4.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password