Vier MAR10 Day in Europa met exclusieve beloningen en kortingen op diverse Mario-titels en -merchandise

Aanstaande zondag, 10 maart, is MAR10 Day, en je kunt die speciale dag vieren met exclusieve beloningen en kortingen in de Nintendo eShop en My Nintendo Store voor bepaalde games en merchandise van Mario en vrienden.

Van 7 maart tot 24 maart krijg je 10% terug in gouden punten die je kunt gebruiken voor je volgende aanschaf bij aankoop van bepaalde Mario-titels voor de Nintendo Switch – inclusief Super Mario Bros. Wonder – in de Nintendo eShop, of wanneer je tijdens de actieperiode een downloadcode voor één van deze titels verzilvert. Op bepaalde merchandise van Mario en vrienden krijg je 30% korting in de My Nintendo Store, terwijl klanten als bonus een notitieboekje** kunnen krijgen tot 7 april, en een gratis wallpaper is te downloaden als My Nintendo-beloning.

Als exclusieve beloning voor Nintendo Switch Online-leden is in maart een assortiment gebruikers-icoontjes-onderdelen uit Super Mario-games beschikbaar. Er is ook een speciale missie die je kunt voltooien door het spelen van de Super NES-klassieker Super Mario World om platinum punten te verdienen. Bezoek de Nintendo Switch Online-app op je systeem voor meer informatie.

Vier MAR10 Day in Europa met exclusieve beloningen en kortingen voor diverse Mario-titels en -merchandise. Krijg 10% terug in gouden punten in de Nintendo eShop, ontvang een notitieboek als bonus bij de aanschaf van bepaalde Mario-games, en ontvang een reeks gebruikers-icoontjes-onderdelen uit Super Mario-games.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password