Vier kerst met Harry Potter: Wizards Unite

Het is kerst in Harry Potter : Wizards Unite In december beleef je een aantal welverdiende kerst-evenementen. Maar pas op voor de Calamiteit, die verschillende legendarische kerstherinneringen uit de tovenaarswereld zal oproepen.

Deze maand bevat het spel de volgende nieuwe festiviteiten:

Het evenement ‘Een briljante kerstcalamiteit, deel 1’: 3-10 december

  • Beleef opnieuw het winterwonderland van het Zweinstein-kerstbal, met de herinneringen van stellen als Hermelien en Viktor of Hagrid and Madame Maxime.

Communitydag december: 14 december

  • Help Hagrid bij het verzorgen van zijn magische wezens door Foundables uit Hagrid’s Hut Registry Page terug te halen. Speciale Viavia’s nemen je mee naar de hut van Hagrid om enkele van de meest zeldzame magische wezens vrij te spelen.

Het evenement ‘Een briljante kerstcalamiteit, deel 2’: 

  • Volg de herinneringen van Ron en zijn vrienden aan het kerstbal, zoals de herinneringen van Parvati en Harry of van Fred en Angelina.

12 taken van het kerstevenement

  • Doe mee met de feestvreugde door 12 taken te voltooien en bijzondere cadeaus uit te wisselen met vrienden via de nieuwe Geschenk-functie.
  • Verzamel speciale Geschenkdozen in herbergen, broeikassen en forten met daarin spreukenenergie, ingrediënten voor toverdranken, runenstenen en nog veel meer om als geschenk te geven aan je vrienden. Lees hier meer over deze functie.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password