Vier het driejarig jubileum van Apex Legends met het Anniversary Collection Event

Respawn Entertainment en EA hebben deze week Apex Legends: Defiance uitgebracht en nu gaat het feest door met het Third Anniversary Collection Event. Vanaf 15 februari t/m 1 maart introduceert het in-game evenement nieuwe Squad Skins, een door de community gemaakte beloningen-tracker, het debuut van Prestige Skins en nog veel meer.

Voor een gedetailleerd overzicht van alle binnenkort verwachte content, kijk hieronder:

  • Beloningen-tracker – De tracker voor het jubileum van dit jaar is gemaakt door de community! De tracker bevat twaalf door de community gemaakte cosmetische items en nog veel meer. In totaal kunnen spelers 24 exclusieve skins ontgrendelen tijdens het evenement.
  • Nieuwe Bloodhound Prestige-skin – Deze cosmetische Legend-skins hebmet een nieuw rarity level. Elke Prestige Skin heeft drie verschillende versies. Nadat spelers Tier 1 van de skin hebben ontgrendeld, kunnen ze uitdagingen voltooien om gratis te upgraden tot Tier 2 en Tier 3. Spelers krijgen onbeperkt de tijd om deze uitdagingen te voltooien zodra deze beschikbaar zijn.
  • Legendarische Squad Sets – Spelers krijgen de kans om Legendary Squad Skins aan te schaffen die zijn geïnspireerd op een aantal klassiekers, waaronder Crypto’s “Hypebeast”, Caustics “Blackheart” en nog veel meer.
  • Event Store – Ga naar de Event Store om de diverse speciale aanbiedingen te ontdekken die tijdens het Collection Event verkrijgbaar zijn.

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password