Vier feest in Final Fantasy XIV met de Starlight Celebration 2018

Final Fantas XIV Online-spelers worden vandaag uitgenodigd om muziek naar de wereld van Hydaelyn te brengen met de terugkeer van de Starlight Celebration. Dit jaarlijkse, spectaculaire festijn is vanaf nu tot maandag 31 december voor alle spelers toegankelijk. Tijdens het feest van dit jaar worden personages zelfs aangemoedigd om te zingen!

Een optreden van een Ishgardiaans koor kan alleen doorgang vinden als er genoeg zangers zijn gevonden. Nu de tijd dringt en opties schaars lijken, kunnen spelers misschien uitkomst bieden?

Beloningen voor deelname aan het evenement zijn onder andere:

  • Koorkostuum – ontvang een hoed, jas en schoenen voor het voltooien van de quest.
  • Silver Starlight Sentinel – decoreer je huis met deze nobele conifeer.
  • Starlight-donuts – feestelijke tafelbladtraktaties, want zonder lekkernijen is een feest niet compleet.
  • Evercold Starlight-sneeuwman – een bevroren vriend die niet smelt als je hem in huis zet.
  • Geopende Twinkleboxes – De restjes van vele gelukkige Starlight Celebration-verrassingen.
  • Starlight, Starbright Orchestrion Roll – om je het hele jaar door een feestelijk gevoel te geven.
Alsof dat nog niet genoeg was, worden eind deze week gloednieuwe details onthuld over de komende patch 4.5: Requiem for Heroes tijdens de volgende aflevering van Letter from the Producer LIVE. De uitzending vindt plaats op vrijdag 21 december om 11:00 uur GMT en belooft naast veel nieuwe informatie ook een nieuwe trailer over de aankomende content te brengen.

De vorige maand aangekondigde nieuwe uitbreiding genaamd Shadowbringers brengt in de zomer van 2019 een schat aan nieuwe content naar de game, inclusief een nieuw speelbaar ras, diverse nieuwe jobs, een verhoogde level cap, weelderige nieuwe gebieden, aanpassingen aan het vechtsysteem en diverse nieuwe content voor het vechten, craften en verzamelen.

Meer informatie over Shadowbringers wordt gedeeld tijdens het Paris Fan Festival dat plaatsvindt op 2 en 3 februari 2019 en tijdens het Tokyo Fan Festival dat plaatsvindt op 23 en 24 maart 2019. Alle Fan Festival-evenement zijn te volgen via een gratis stream op het officiële FINAL FANTASY XIV Twitch-kanaal: https://www.twitch.tv/finalfantasyxiv

Met wereldwijd meer dan veertien miljoen spelers, blijft FINAL FANTASY XIV de belofte waarmaken om het beste van de FINAL FANTASY-ervaring naar het online-domein te brengen. De MMO vierde onlangs zijn vijfde verjaardag en blijft nieuwe avonturiers verwelkomen in de immer groeiende gamewereld.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password