Vier fan favoriete Xbox games die naar de Nintendo Switch en Sony platformen komen

Xbox heeft vandaag aangekondigd dat vier favoriete Xbox games dit voorjaar naar de Nintendo Switch en Sony platformen zullen komen. De studio’s die deze gevierde games hebben gebouwd, hebben gebruik gemaakt van hun multi-platformervaring om de werelden die ze hebben gecreëerd voor nog meer spelers en communities te openen:

  • Pentiment van Obsidian Entertainment, een werkelijk unieke, veelgeprezen en bekroonde verhalende avonturengame met een opvallende visuele stijl geïnspireerd door de geschiedenis zelf, komt op 22 februari naar PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.
  • Hi-Fi RUSH, de bekroonde en geliefde rhythm based actiegame waarin de wereld synchroniseert met de muziek van Tango Gameworks/Bethesda Softworks, komt op 19 maart naar PlayStation 5, met pre-purchase beschikbaar in de digitale PlayStation 5 winkels op 21 februari.
  • Grounded – ook van Obsidian Entertainment – een coöp survival avonturen fenomeen dat 20 miljoen spelers in de achtertuin heeft verwelkomd, komt op 16 april naar PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch. Cross-play wordt ondersteund op Xbox, PlayStation, Nintendo Switch en pc.
  • Sea of Thieves, de gedeelde wereld avonturengame van Rare, komt op 30 april naar PlayStation 5 – en zal vanaf morgen, 22 februari, beschikbaar zijn op de verlanglijst van PlayStation 5 spelers. Door een gepassioneerde community van meer dan 35 miljoen spelers van over de hele wereld te hebben opgebouwd, de support van cross-play voor Xbox, PlayStation en PC stelt spelers in staat epische piratenavonturen te beleven met vrienden op meer platformen.

 

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password