Vier donderdag de vijfde verjaardag van van de Nintendo eShop

De Nintendo eShop debuteerde op de Nintendo 3DS op 7 juni 2011, precies vijf jaar geleden. Om dat te vieren zijn vanaf 9 juni tot 23 juni enkele van de populairste downloadbare titels voor zowel de Nintendo 3DS als Wii U te koop met 50% korting. Spelers kunnen hun Nintendo eShop-tegoed gebruiken om deze titels met korting aan te schaffen in de Nintendo eShop op hun systemen of op de spelpagina’s van de officiële Nintendo-website.

Spelers die onderweg willen genieten van geweldige avonturen krijgen 50% korting op de Zelda-klassiekers The Legend of Zelda: Link’s Awakening DX, The Legend of Zelda: Oracle of Ages en The Legend of Zelda: Oracle of Seasons. Pokémon-fans krijgen dan weer 50% korting op Pokédex 3D Pro en de Virtual Console-titel Pokémon Trading Card Game. Liefhebbers van spannende indiegames krijgen 50% korting op SteamWorld Dig van ‘Image & Form en Hörberg Productions’ Gunman Clive.

Wie klassieke Wii-titels (opnieuw) wil ontdekken kan Metroid Prime Trilogy en Super Mario Galaxy 2 met 50% korting aanschaffen op de Wii U. Spelers die uitkijken naar een futuristische race-ervaring krijgen 25% korting op Shin’en Multimedia’s FAST Racing NEO en 50% op F-Zero. Liefhebbers van retrogaming zullen blij zijn met de 50% korting die ze krijgen op NES™ Remix, NES™ Remix 2 en de SNES-klassieker EarthBound, die in Europa debuteerde op de Virtual Console van het Wii U-systeem.

Ga voor de volledige lijst met afgeprijsde titels naar de officiële Nintendo-website.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password