Vier de start van het NFL seizoen met een proefversie van Madden NFL 23

Electronic Arts viert de start van het 2022 NFL-seizoen door footballfans overal ter wereld uit te nodigen om EA SPORTS Madden NFL 23 te spelen via een wereldwijde trial*, tijdens een Free Play Weekend, van 8 tot en met 11 september op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5. Fans kunnen de gameveranderende impact van het FieldSENSE Gameplay System ervaren in de PS5 – en Xbox Series X|S-versies, die Madden NFL 23 volgens Bleacher Report “de best aanvoelende game in de serie” helpen maken. Fans kunnen ook nieuwe Free Agency- en contractverbeteringen ontdekken in de Franchise Mode, de Madden Legacy Game ter ere van Coach John Madden en nog veel meer, met de optie om tijdens het Free Play Weekend de Madden NFL 23 All Madden Edition aan te schaffen met maar liefst 25 procent korting om hun Madden NFL 23-plezier voort te zetten.

Madden NFL is een van de langstlopende jaarlijkse gamefranchises en in de afgelopen drie jaar hebben meer spelers dan ooit het spel gespeeld. Met de nieuwste release zet Madden NFL 23 die trend voort. In de eerste week na de lancering werd er 30 procent meer gespeeld dan in Madden NFL 22.

Door hun toegenomen spel hebben Madden NFL-spelers ook massaal de Buffalo Bills uitgeroepen tot het team om in de gaten te houden dit seizoen. De Bills werden 115 procent meer gebruikt in vergelijking met Madden NFL 22, waardoor ze het populairste team in de game zijn. De Bills waren niet alleen het populairste team, maar kwamen ook in alle vijf de meest gespeelde wedstrijden voor, met de Rams, Chargers, Buccaneers, Dolphins en Cowboys als meest voorkomende tegenstanders. Aan de spelerskant was het ook allemaal Buffalo. Josh Allen scoorde de meeste passing yards en touchdowns van alle quarterbacks, Stefon Diggs was de top receiver, Von Miller was de leider in het aantal sacks en cornerback Tre’Davious White claimde de meeste interceptions.

Naast het Free Play Weekend verschijnt er deze week een Title Update in Madden NFL 23 met nieuwe verbeteringen op basis van feedback van spelers en nieuwe content, waaronder ‘CHECKMATE’ van tweevoudig GRAMMY-genomineerde Cordae en drievoudig GRAMMY-winnend schrijver/producer/rapper Hit-Boy. De track debuteert als eerste op de Madden NFL 23 Soundtrack in-game, samen met een andere nieuwe track, ‘NO LIMIT’ door Money Man, Babyface Ray & Key Glock ft. BLEU van de koningspionnen van Empire.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password