Vier de oogstmaan met Clefairy in Pokemon GO

Als je op 10 september 2022 naar de sterrenhemel kijkt, zie je waarschijnlijk een volle en heldere maan. Deze astronomische gebeurtenis staat bekend als de oogstmaan en is het perfecte moment om hulde te brengen aan Clefairy, een Pokémon die altijd al een sterke band met de maan heeft gehad. Clefairy hebben immers de gewoonte om tijdens volle maan uit hun bergverblijven tevoorschijn te komen en dan te gaan dansen en te gaan spelen. Ze kunnen bovendien maanlicht in de vleugels op hun rug opslaan, waardoor ze blijkbaar het vermogen krijgen om in de lucht te zweven. Dit jaar kun je op enkele manieren van de schattige Fairy Pokémon genieten.

Zo kun je op 10 september 2022 van 18:00 uur tot 21:00 uur lokale tijd Pokémon GO spelen tijdens het Clefairy Commotion-event. Clefairy zullen vaker in het wild verschijnen. En als Trainers geluk hebben, kunnen ze zelfs een Shiny Clefairy treffen!

Van 9 september 2022 tot 23 september 2022 kun je op Pokémon TV een aantal van Clefairy’s memorabelste verschijningen in Pokémon de Serie opnieuw beleven. En kom morgen terug voor een retrospectief van Clefairy’s verschijningen in de Pokémon Trading Card Game in de loop van de jaren. Later deze week komen er nog meer verrassingen aan. En de socialemediakanalen van Pokémon bieden volop Clefairy-plezier.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password