Vier de liefde voor Destiny

Bungie heeft wederom het in-game event Crimson Days verwelkomd. Crimson Days is een tijdelijk event in Destiny 2 dat het kameraadschap van de Guardians op en buiten het slagveld eert en vindt van 11 t/m 18 februari plaats.

Om te vieren hoe deze vriendschappen en liefdes zijn gevormd door de Destiny-community en hoe deze voor het leven kunnen zijn, hebben enkele Destiny-spelers van over de hele wereld hun verhaal gedeeld. Vier samen met ons geweldige momenten van de Destiny 2-community, van vriendschap tot ware liefde.

EnormeD2, een Belgische speler die naar Texas is verhuisd nadat hij zijn toekomstige vrouw ontmoette in Destiny:

“We brachten lange avonden samen door, voornamelijk quests farmen. We speelden altijd samen, soms heel laat in de nacht vanwege het feit dat ik een jetlag had…”

Line en Yoda (beter bekend als ZombiesFaktory), twee Franse Destiny-fans en YouTubers die eindelijk hun clan in het echt hebben ontmoet en nu elke dag genieten van deze nieuwe vriendschap:

“Het duurde lang voordat we elkaar ontmoette. De eerste keer dat we elkaar zagen was tijdens de Paris Games Week in 2017. […] Het grappige met mensen die je alleen nog maar digitaal hebt ontmoet, is dat er een barrière is zodra je ze in het echt ontmoet. Als je vervolgens met hen begint te praten, zie je dat de persoon exact hetzelfde is zoals je verwacht waardoor die barrière wegvalt.”

Frida, een Zweedse Destiny-fan die de liefde heeft gevonden en een gezin heeft gesticht dankzij de game:

“Mijn man Brandon en ik hebben elkaar ontmoet tijdens het spelen van Destiny 2 en inmiddels verwachten we ons eerste kindje. Het is een jongetje en ik ben uitgerekend in mei 🙂 Brandon komt uit Californië en verhuist in minder dan 14 dagen naar Zweden om bij mij te komen wonen. […]. Bedankt voor het maken van zo’n geweldig spel en voor het onbewust voorstellen aan mijn soulmate! Jullie hebben mijn leven op zoveel manieren compleet gemaakt en ik kan jullie hier nooit genoeg voor bedanken.”

Deel en vier jouw in-game vriendschap of liefdesverhaal met de volgende hashtag: #loveisyourdestiny2

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password